Alle prijzen zijn onder voorbehoud en inclusief BTW. Plaatjes en teksten dienen ter illustratie, de werkelijke afbeelding c.q. specificatie kan afwijken, kijk voor meer informatie altijd op de site van de fabrikant.
Ja, al onze GSM toestellen zijn Simlock vrij en kunnen voor iedere provider gebruikt worden.
Al onze producten hebben 1 jaar originele fabrieksgarantie.
Je krijgt standaard 1 jaar fabrieksgarantie, dus je kunt eigenlijk bij iedere telefoonzaak terecht. Uiteraard kun je ook bij ons terecht. Je kunt dan een e-mail sturen naar info@smart-repair.be en wij regelen de rest voor je. Let op! Het retour zenden van het artikel is voor eigen rekening en dient voorzien te zijn van de originele factuur.
Annuleren is zeer eenvoudig. Je stuurt een e-mail naar info@smart-repair.be daar vermeld je je ordernummer en wij zorgen dat je bestelling wordt geannuleerd. Uiteraard ontvang u hier ter bevestiging een e-mail van.
Een rembours bestelling werkt zeer eenvoudig. Je plaatst een rembours bestelling en betaalt deze bestelling aan de deur bij de bezorger. Al onze bestelling worden door  een pakjes bedrijf afgehandeld.
Je plaatst een bankorder en maakt het geld over op het daarbij genoemde KBC rekeningnummer. Op het moment dat bij ons het bedrag bijgeschreven is wordt je bestelling aangetekend verzonden.
Ja, je kunt ook je bestelling afhalen, je dient hiervoor wel eerst een afspraak met ons te maken. Je kunt dus niet zonder afspraak je bestelling afhalen! Voor het afhalen worden uiteraard geen kosten in rekening gebracht.
Smart-Repair Bree heeft geen enkel belang om NIET vertrouwelijk met je gegevens om te gaan. Je gegevens worden uitsluitend gebruikt voor het goed afhandelen van je bestelling en wordt zeker niet gebruikt voor andere doeleinden.
Als je niet tevreden over je aankoop bent dan kun je binnen 5 dagen je zending retour sturen. Let op! Dit is voor eigen rekening en de originele factuur dient bijgesloten te zijn. Wij nemen alleen artikelen in ontvangst die nog in de originele verpakking zitten en waar een originele factuur bij zit. Als je de zending ongefrankeerd opstuurt wordt deze niet in behandeling genomen.